default-image

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη για τους πολύτεκνους

Κρήτη
Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη για τους πολύτεκνους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζητούν το αυτονόητο γι' αυτούς, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Είναι άνεργοι ή στην καλύτερη περίπτωση κάνουν ό,τι δουλειά βρουν, σπουδάζουν τα παιδιά τους και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα όπως μπορούν.

Εκατοντάδες πολύτεκνοι πολιόρκησαν το πρωί του Σαββάτου τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ηρακλείου για να προλάβουν διανομή δωρεάν φρούτων και λαχανικών που διατέθηκαν στο Σύλλογο, αφού έμειναν αδιάθετα εξαιτίας του ρώσικου εμπάργκο.

Οι δυσκολίες που βιώνουν αυτές τις ημέρες, που είναι ημέρες γιορτών, είναι μεγάλες, αφού δεν μπορούν να έχουν ούτε τα απαραίτητα.

«Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη», όπως υπογράμμισαν οι πολύτεκνοι, που βλέπουν με αγωνία τις γιορτές να έρχονται, όμως δεν έλειψαν και εκείνοι που επισήμαναν ότι οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες για βασικά είδη διατροφής.

Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στους δικαιούχους τροφίμων της Ε.Ε. το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου θα μοιράσει φρούτα στο δημοτικό πάρκινγκ που βρίσκεται δίπλα στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη σε 1.300 δικαιούχες οικογένειες.

Διανομή τροφίμων αλλά και δράσεις αλληλεγγύης με συλλογή και φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο διοργανώνονται και στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News