default-image

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη "Ζωοδόχο Πηγή"

Πολιτισμός
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη "Ζωοδόχο Πηγή"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά από την Περιφέρεια Κρήτης για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες που φιλοξενούνται σε δομές ανοικτής και κλειστής περίθαλψης.

Το "παρών" στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Ηράκλειο, που έλαβε χώρα στις 11 το πρωί της Δευτέρας στους χώρους του Κέντρου Ειδικών Παιδιών "Η Ζωοδόχος Πηγή" στη Νέα Αλικαρνασσό, έδωσε και ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Περιφέρειας έγινε με τη συνδιοργάνωση του Κέντρου Ειδικών Παιδιών "Η Ζωοδόχος Πηγή", του Κέντρου Ειδικών Παιδιών "Άγιος Σπυρίδωνας", του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης και του Παραρτήματος της Πόμπιας, του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "Δικαίωμα στη Ζωή" και του ΚΔΑΠΜΕΑ Γαζίου.

Στη γιορτή ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ευχές από τα φιλοξενούμενα παιδιά των Δομών, ενώ μοιράστηκαν δώρα. Μέριμνα για την αποστολή δώρων και στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες που φιλοξενούνται σε αντίστοιχες Δομές των άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων της Κρήτης έχει ληφθεί από την Περιφέρεια Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News