Ειδήσεις

Νέες συλλήψεις στα Χανιά για ζάρια

Πάνω από 5.000 ευρώ έπαιζαν στα ζάρια επτά άτομα που συνελήφθησαν στα Χανιά, μαζί με τον ιδιοκτήτη καφενείου στο οποίο διεξαγόταν ο παράνομος τζόγος, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, έκαναν έλεγχο σε καφενείο, ιδιοκτησίας ενός 59χρονου, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι ο τελευταίος είχε επιτρέψει και συνέδραμε στην παράνομη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου "ζάρια".

Στο παράνομο παιχνίδι συμμετείχαν επτά άτομα ηλικίας από 30 έως 83 ετών και ένας 34χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.375 ευρώ ως προερχόμενο από τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου, ενώ στο χώρο που διενεργούντο το τυχερό παίγνιο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ζευγάρι ζάρια.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σχόλια