default-image

Ξανά στο προσκήνιο για ΑΕΚ ο Κατσουράνης

Ποδόσφαιρο
Ξανά στο προσκήνιο για ΑΕΚ ο Κατσουράνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κώστας Κατσουράνης βρίσκεται και πάλι στο μετεγγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ, η οποία μελετάει την περίπτωσή του, για την ενίσχυση του ρόστερ του, εν όψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Ο Έλληνας μέσος έμεινε ελεύθερος από την Πούρνε της Ινδίας και βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ελληνικών ομάδων. Ο 36χρονος μέσος φέρεται να προορίζεται για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, κυρίως μετά τον τραυματισμό του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης αναμένεται να έχουν επαφές με τον έμπειρο ποδοσφαιριστής τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο διεθνής μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα.

Από εκεί και πέρα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της Ένωσης. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα προσπαθήσει να κλείσει από τώρα, μια από τις δυο μεγάλες καλοκαιρινές μετεγγραφές, που προτίθεται να κάνει η διοίκηση της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News