default-image

Ομοσπονδιακός στο πόλο ο Βλάχος

Σπορ
Ομοσπονδιακός στο πόλο ο Βλάχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Θοδωρής Βλάχος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας πόλο παίρνοντας τη θέση του Σάκη Κεχαγιά, ο οποίος έφυγε άρον-άρον μετά το σκάνδαλο με τους διεθνείς πολίστες.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός επισήμανε: «Αποδέχτηκα θετικά την πρόταση από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο που επικυρώθηκε από το ΔΣ της ΚΟΕ, να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να διαχειριστώ τις τύχες της Εθνικής ομάδας, που τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα μπροστά, γεγονός το οποίο οφείλεται και στον προκάτοχο μου, Σάκη Κεχαγιά.

Η ομάδα είναι καλή και με προοπτικές να προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Είμαι αισιόδοξος γι αυτό. Η επόμενη ημέρα θα προσπαθήσουμε να είναι ακόμη καλύτερη και ελπιδοφόρα για την Εθνική μας ομάδα».

Νωρίτερα η ανακοίνωση της ΚΟΕ ανέφερε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, μετά από σημερινή έκτακτη τηλεφωνική συνεδρίαση, αποφάσισε να αναθέσει σ' αυτή τη φάση, την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας στην Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών, στον προπονητή Θόδωρο Βλάχο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News