default-image

Δεν όρισε το Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός η Σούπερ Λίγκα

Ποδόσφαιρο
Δεν όρισε το Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός η Σούπερ Λίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε συμπεριλήφθηκε στο αγωνιστικό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας η αναμέτρηση της Νίκη Βόλου με τον Παναιτωλικό μετά από απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής.

Ύστερα από τη συνεδρίαση του ΔΣ της, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής την αναμέτρηση των Θεσσαλών με τον Παναιτωλικό, που αρχικά είχε οριστεί για την προσεχή Κυριακή (21/12, 17:15).

«Σήμερα είχαμε τη συνεδρίαση του ΔΣ, που έγινε μέσα σε συναινετικό κλίμα για τα σοβαρά θέματα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ύστερα από την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου, πήραμε και εμείς την απόφαση να μην ορίσουμε τον επόμενο αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό», δήλωσε αρχικά για το θέμα ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος και πρόσθεσε:

«Ο κύριος Πάτσης έχει δηλώσει πως αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με την ομάδα, αλλά εμείς κάτι επίσημο δεν έχουμε στα χέρια μας. Με τον Παναιτωλικό όπως είπαμε δεν θα παίξει. Αν, όμως, μέσα στην εβδομάδα πληρώσει τους παίκτες της θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μία παρακράτηση χρημάτων από την ομάδα. Σίγουρα δεν είναι καλή εξέλιξη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι για να εφαρμόσουμε τους κανονισμούς. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο. Οφείλουμε να είμαστε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News