default-image

Τα "παραμύθια του Σαββάτου"…

Πολιτισμός
Τα "παραμύθια του Σαββάτου"…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Χριστούγεννα πάνω απ' όλα είναι μια γιορτή για όλα τα παιδιά. Για τα παιδιά που αγαπούν τα παραμύθια, και τούτες τις γιορτινές ημέρες, οι οποίες είναι μέρες χαράς, παιχνιδιών και παραμυθιών, θα έχουν την ευκαιρία το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, να παίξουν και να ακούσουν παραμύθια.  

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Love Radio Kρήτης 102,8 ετοιμάζει μια γιορτή με ένα μαραθώνιο παιχνιδοτυλιγμάτων εκπέμποντας LIVE από την πλατεία Ελευθερίας εκεί γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου μέχρι το βράδυ της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου… με χίλιες δύο εκδηλώσεις γεμάτες τραγούδια, κατασκευές, παιχνίδια και φυσικά παραμύθια.

Τα "Παραμύθια του Σαββάτου" γι' αυτό το σαββατοκύριακο, μετακομίζουν στην πλατεία Ελευθερίας και μαζί τους όλοι οι καλικάντζαροι, τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα κατεργάρικα αστεράκια, οι γκρινιάρηδες κουραμπιέδες, τα σοβαρά μελομακάρονα ακόμα κι ένα μικρό χελιδόνι που ξεχάστηκε κι έμεινε εδώ να γιορτάσει τα Χριστούγεννα. Ένα σωρό ήρωες θα ζωντανέψουν μέσα από ιστορίες και παραμύθια με την Ελένη Μπετεινάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News