Ειδήσεις

Αναβλήθηκε η δίκη για το αιματηρό επεισόδιο στη Γέργερη

Για τις 13 Ιανουαρίου του 2015 αναβλήθηκε η δίκη στη Νεάπολη για το ένοπλο επεισόδιο στη Γέργερη, το Σεπτέμβριο του 2013, ανάμεσα σε άτομα της ίδιας οικογένειας. Ο λόγος της αναβολής ήταν επειδή δικηγόροι που έπρεπε να παρευρεθούν στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης έπρεπε να παρίστανται στη δίκη του 17χρονου από το Ροτάσι.

Κατηγορούμενοι στη δίκη που πήρε αναβολή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως είναι ένας 51χρονος και ένας 29χρονος, πατέρας και γιος, που φέρονται να έστειλαν στο νοσοκομείο 43χρονο συγγενή τους - ανιψιό του πρώτου και ξάδερφο του δεύτερου - μετά από αιματηρή συμπλοκή έξω από σπίτι στη Γέργερη.

Τότε ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύτηκε στην Εντατική για αρκετό καιρό.

Σε βάρος των δύο ανδρών ασκήθηκαν βαριές ποινικές διώξεις, ενώ ο 28χρονος τότε είχε διαφύγει της σύλληψης και αναζητούντο μέχρι να συλληφθεί τον Αύγουστο από την Ομάδα Ειδικών Αποστολών κρυμμένος μέσα σε ένα λαγούμι στο σπίτι του, σε χώρο πλυσταριού.

Ο πατέρας - που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος - είχε συλληφθεί για άμεση συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ ο γιος του διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σχόλια