default-image

Δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ ούτε για τη Ρεάλ ο Αναστασιάδης

Ποδόσφαιρο
Δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ ούτε για τη Ρεάλ ο Αναστασιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έδειξε διατεθειμένος να αφήσει  τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΣ  προκειμένου να βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής, όπως γράφτηκε τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα όπως τόνισε δεν θα άφηνε τον ΠΑΟΚ ούτε για την … Ρεάλ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Παίξαμε με μία ομάδα καλή, που έπαιζε για να μας κερδίσει και έχει έναν καλό προπονητή. Σήμερα κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε 100%. Θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί με εκείνη τη διπλή ευκαιρία και να είναι διαφορετικό το παιχνίδι».

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Άλλη φορά οι αντίπαλοί μας δεν έφταναν στην περιοχή μας και τώρα φτάνουν. Αυτό σημαίνει αγωνιστική απειθαρχία και υπεύθυνος είμαι εγώ. Η μόνη πραγματική δικαιολογία ίσως είναι ότι τα περισσότερα παιδιά είναι νέα στην ηλικία».

Για το αν δέχθηκε πρόταση να αναλάβει την Εθνική: «Γίνεται προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο του και τον Αναστασιάδη. Εμένα σε όλη την προπονητική μου καριέρα με διώχνανε, ποτέ δεν έφυγα.

Ποτέ δεν πούλησα ομάδα για να δημιουργήσω πρόβλημα. Όταν ήμουν στην Κύπρο γινόταν το αντίθετο με ζητούσαν ομάδες και εγώ τους έστελνα στην ομοσπονδία. Δεν γίνεται να είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και να πάω όχι στην Εθνική, ούτε στην Ρεάλ δεν πάω.

Όταν ήμουν στον Εδεσσαϊκό μου είχαν κάνει πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Τους απάντησα αρνητικά, παρόλο που δεν είχα συμβόλαιο με τον Εδεσσαϊκό, η συμφωνία ήταν στα λόγια. Τελικά ο ΠΑΟΚ πήρε τον Αρχοντίδη και μία εβδομάδα μετά εμένα με έδιωξαν από τον Εδεσσαϊκό».

Για τα γκολ που δέχεται στην κόντρα: «Είναι πολύ εύκολο ένα παιχνίδι να το κρίνουμε. Για τις αντεπιθέσεις η αντιμετώπιση εύκολη, δεν είναι δύσκολη. Απλά εκείνη την στιγμή είναι πως το αντιλαμβάνεται ο κάθε παίκτης, να πάει πιο γρήγορα ή πιο αργά. Εκεί είναι ατομικό το λάθος, δεν είναι ομαδική συμπεριφορά. Μας δοκιμάζει. Στεναχωριέμαι για τον τρόπο που χάσαμε, σήμερα ήμασταν φρέσκοι, ήμασταν καλά το όσον αφορά να τρέξουμε».

Για την απόφασή του να εκτίσει ο Ρατς την ποινή στο σημερινό ματς: «Ο Ρατς είναι επιβαρυμένος, κουρασμένος και θεωρήσαμε ότι ίσως να τον κάναμε και κακό αν έπαιζε σήμερα. Αλλά δεν νομίζω ότι σήμερα το σκορ πήρε αυτές τις διαστάσεις μόνο από την απουσία του Ρατς. Αλίμονο αν μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, βασίζεται μόνο σε έναν ποδοσφαιριστή. Είναι πολλά τα παιδιά που λείπουν και ο λόγος είναι αυτός, εμείς πρέπει να προχωρήσουμε. Σε δύο μέρες έχουμε παιχνίδι, δεν πρέπει μείνουμε εδώ».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Αυτό θα φανεί στον δρόμο, θα φανεί τι ψυχικά αποθέματα έχει αυτή η ομάδα, εγώ, όλοι, δεν είναι μακριά. Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες εμείς σαν ομάδα, απλώς, δεν κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Εδώ και ένα μήνα έχουμε πολύ ταλαιπωρία, πάρα πολύ, αλλά δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες. Όταν παίζεις με μία ομάδα που αγωνίζεται την έδρα της, έχει ένα καλό ρόστερ, θέλει να σε κερδίσει επόμενο είναι όταν κάνεις λάθη να τα πληρώσεις και εμείς τα πληρώσαμε στο 100%. Η ομάδα μας θα είχε μπορούσε να είχε ισοφαρίσει και να ήταν τελείως διαφορετικό το αποτέλεσμα».

Για τo πέρασμά του από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Προσπαθώ να δουλεύω πάρα πολύ σκληρά. Εκτός από τους συνεργάτες μου, με όλους τους φροντιστές, τους ανθρώπους του ΠΑΣ, όλους που είναι στα Γιάννινα έχω την σχέση αυτή που πρέπει να έχει κάθε άνθρωπος το ποδοσφαίρου. Είναι αμοιβαία αυτή η συμπάθεια, δεν αλλάζει αυτό ποτέ και θέλω να ευχηθώ στα παιδιά και στον προπονητή να έχουν καλές γιορτές και πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί μου έδωσαν το δικαίωμα να δουλέψω εδώ».

Για το ζήτημα Κατσικά: «Κοιτάξτε εμένα αυτή την στιγμή, όλη η σκέψη μου είναι στην Λιβαδειά, μετά απ' αυτό το ματς θα συζητήσουμε. Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον Κατσικά γι' αυτό το θέμα, η συζήτηση που είχα κάνει εγώ με τον Κατσικά ήταν τελείως διαφορετική απ' αυτή που μου λέτε τώρα. Δεν έχω υπ' όψιν μου για κάποιον που θέλει να πουληθεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News