default-image

Εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Σκανδαλίδη

Κρήτη
Εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Σκανδαλίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική εκδήλωση-συζήτηση πραγματοποιείται τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο με ομιλητή τον βουλευτή της Α' Αθηνών μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστα Σκανδαλίδη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

«Η Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος στην πολιτική εκδήλωση-συζήτηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 στο Ηράκλειο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (Λ. Νεάρχου-παραλιακή λεωφόρος) στις 19:00.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν οι πολιτικές εξελίξεις που σχετίζονται με την εκλογή ΠτΔ και την κρίσιμη περίοδο που ακολουθεί για την ολοκλήρωση του προγράμματος προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας, αλλά και την διαπραγμάτευση που επίκειται, για το καθεστώς της μεταβατικής περιόδου, μέχρι την ολοκληρωτική αποκατάσταση της αυτοδύναμης οικονομικής λειτουργίας της χώρας.

Παράλληλα, θα αναπτυχθεί διάλογος γύρω από το προγραμματισμένο, εκτός απροόπτου, για τις αρχές Φεβρουαρίου συνέδριο ανασυγκρότησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συγκρότησης της δημοκρατικής παράταξης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News