default-image

Θετικές αποφάσεις για οφειλέτες από το Ειρηνοδικείο Χανίων

Κρήτη
Θετικές αποφάσεις για οφειλέτες από το Ειρηνοδικείο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, απευθύνθηκαν οφειλέτες-σύζυγοι, ο ένας εκ των οποίων άνεργος και ο δεύτερος εποχικά απασχολούμενος, με ανήλικο τέκνο, με τέσσερα δάνεια σε δύο τράπεζες και συνολική οφειλή, που ανέρχεται στο ποσό των 153.525,00 ευρώ.

Οι οφειλέτες, με τη συνδρομή των νομικών συμβούλων του Παραρτήματος, δυνάμει της με αριθμό 92/6-2-2014 προσωρινής διαταγής του Ειρηνοδικείου Χανίων, πέτυχαν την προσωρινή υπαγωγή τους στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, όπως αυτός τροποποιήθηκε, την αναστολή κάθε καταδιωκτικού μέτρου σε βάρος τους και τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας τους και τέλος, έως την επανασυζήτηση της προσωρινής διαταγής, ορίζεται η μηνιαία καταβολή του ποσού των 332 ευρώ για το σύνολο των οφειλών τους και προς τις δύο τράπεζες έναντι του ποσού των 820 που ήταν η μηνιαία δόση τους και για τα τέσσερα δανειακά προϊόντα.

Επιτρέπει στους οφειλέτες - χωρίς να τους υποχρεώνει - να μην καταβάλλουν τρεις μηνιαίες δόσεις το χρόνο, κατά τους μήνες εντός των οποίων εορτάζονται το Πάσχα και τα Χριστούγεννα και το μήνα Αύγουστο που κατά παράδοση αποτελεί μήνας διακοπών.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, το τοπικό παράρτημα Χανίων  καλείτους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, είτε να επισκεφθούν τα γραφεία του Τοπικού Παραρτήματος Χανίων καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός Τετάρτης ώρες 10:30 έως 13:00 και Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 18:30 έως 21:00 ή να επικοινωνήσουν στη διεύθυνση Μάρκου Μπότσαρη 68, 731 00 Χανιά. Τηλέφωνο επικοινωνίας 28210/86.245 Φαξ: 28210/86.245. e-mail: [email protected] - www.eeke.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News