default-image

Η εξαφάνιση Στίβεν Κουκ απόψε στη "Δεύτερη Ματιά"

Κρήτη
Η εξαφάνιση Στίβεν Κουκ απόψε στη "Δεύτερη Ματιά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραματική έκκληση στους πολίτες της Κρήτης να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Στίβεν Κουκ απευθύνουν οι συγγενείς του άτυχου Βρετανού που χάθηκε μυστηριωδώς από την περιοχή των Μαλίων πριν από εννέα χρόνια. Ο φακός της "ΚΡΗΤΗ TV" μέσα από την εκπομπή "Δεύτερη Ματιά", που προβάλλεται απόψε στις 20:15, ακολούθησε τα λιγοστά βήματα του άτυχου νεαρού στην περιοχή των Μαλίων, καθώς το θύμα εξαφανίστηκε την ημέρα που έφτασε για διακοπές στην Κρήτη.

Αναζητώντας απαντήσεις για τις συνθήκες της εξαφάνισής του η έρευνα προσκρούει και πάλι σε ένα θρίλερ που παραμένει αναπάντητο παρά τα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει

Ο αδελφός του αγνοούμενου, Κρις Κουκ, μιλώντας από τη Βρετανία στην εκπομπή "Δεύτερη Ματιά" της "ΚΡΗΤΗ TV" απευθύνει νέα συγκλονιστική έκκληση προς όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να δώσει έστω ανώνυμα στοιχεία στην Αστυνομία.

«Αυτά τα εννέα χρόνια είναι μια ζωντανή κόλαση, προσπαθώντας να σταθούμε δυνατοί ώστε να τον βρούμε και να τον φέρουμε πίσω. Τον θέλουμε εδώ να είναι κοντά μας. Ακόμη και αν έχει συμβεί το χειρότερο, το θέλουμε εδώ. Αν είναι εκεί έξω, ζωντανός, επιβιώνοντας όπως είναι δυνατό να βρει τρόπο, θέλουμε οι άνθρωποι της Κρήτης να τον φροντίσουν. Αν υπάρχει κάποιος που πιστεύουν ότι είναι ο Στίβεν, ας τραβήξουν μια φωτογραφία και να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία, είτε τη βρετανική πρεσβεία. Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει κάτι τον ικετεύουμε να μας επιτρέψει να τον πάρουμε πίσω στην πατρίδα του», αναφέρει μιλώντας στη εκπομπή "Δεύτερη Ματιά".

Πόσο πιθανό είναι ένας άνθρωπος να καταλήξει σε κάδο απορριμμάτων, να βρει φρικτό θάνατο και να καταλήξει στη χωματερή; Οι έρευνες που έγιναν στο ΧΥΤΑ των Μαλίων, με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας που εξασφάλισαν Βρετανοί αξιωματικοί που βρέθηκαν στην Κρήτη στο διάστημα της εξαφάνισης του Στίβεν δεν κατάφεραν να προσφέρουν κανένα νεότερο στοιχείο.

Έρευνα: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News