default-image

Δεν κάνει μεταγραφές τον Γενάρη η Ρεάλ

Ποδόσφαιρο
Δεν κάνει μεταγραφές τον Γενάρη η Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Καμία μεταγραφή δεν θα πραγματοποιήσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος των Μαδριλενών, σε συνέντευξη που παραχώρησε, είπε ότι ο Κάρλο Αντσελότι είναι ευχαριστημένος από την ομάδα του, ενώ επισήμανε ότι η «βασίλισσα» όποιους παίκτες θέλει, θα τους αποκτήσει το καλοκαίρι.

«Εκτός κάποιου ειδικού απροόπτου, δεν πρόκειται να κάνουμε καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο. Δεν υπάρχει τίποτα για τώρα. Ο προπονητής μας είναι ευχαριστημένος με την ομάδα όπως είναι. Οποιαδήποτε μεταγραφή θα γίνει το καλοκαίρι», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «μερένχες» που στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους της Ρεάλ, Μάρκο Ρόις και Λούκας Σίλβα.

«Παρακολουθούμε τον Ρόις, όπως κάνουμε και με άλλους καλούς παίκτες. Δεν ξέρω πάντως αν υπάρχει χώρος για αυτόν στην ομάδα. Ενδιαφερόμαστε για τον Λούκας Σίλβα, αλλά αν έρθει, θα είναι υπό κανονικές συνθήκες στο τέλος της σεζόν», είπε ο 67χρονος Ισπανός, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Αντσελότι. Συμπεριφέρεται στους παίκτες σαν οικογένεια και αυτό φαίνεται. Θέλουμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο και δεν νομίζω να υπάρξουν προβλήματα. Θα συζητήσουμε τα θέματα της ανανέωσής του στο τέλος της σεζόν», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρεάλ που στο τέλος τόνισε ότι είναι καθήκον του να κάνει τη «βασίλισσα» την κορυφαία ομάδα του 21ου αιώνα.

«Όλοι οι άνθρωποι αλλάζουν όμως έχω ακόμα τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα και το 2000 όταν και ανέλαβα για πρώτη φορά την ομάδα. Έχω την υποχρέωση να κάνω τη Ρεάλ την καλύτερη ομάδα και του 21ου αιώνα», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News