Ειδήσεις

Οι πιο όμορφες στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς

Στο κινηματοθέατρο "Αστόρια" στο Ηράκλειο, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου ο 35ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς Miss ΚΡΗΤΗ 2014.  

Η 21 ετών Μαρίζα Μαθιουλομανωλάκη από τη Μεσαρά κατέκτησε τον τίτλο της Miss Κρήτη 2014, Α' αναπληρωματική αναδείχθηκε η Μαίρη Θεοδοσίου από το Ρέθυμνο, Β' αναπληρωματική η Έλντα Λάσκα από το Ηράκλειο, ενώ η 17χρονη Άντζελα Ρούσι κατέκτησε τον τίτλο της Miss Κρήτη Γιανγκ 2014 στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς όπου παρουσιάστρια ήταν η Μαριλή Σωτηράκη.

Η Μαριλή Σωτηράκη

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

Miss ΚΡΗΤΗ 2014: Μαρίζα Μαθιουλομανωλάκη

Α' ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ: Μαίρη Θεοδοσίου

Β' ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ: Έλντα Λάσκα

Miss ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΝΓΚ: Άντζελα Ρούσι

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΜΑΡΙΛΗ ΣΩΤΗΡΑΚΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΙΤΖΙΛΕΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΤΡΥΦΙΔΗ

ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΑΓΩΝΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΒΡΕΝΤΖΟΥ

ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

Πολλά και πλούσια δώρα κέρδισαν οι νικήτριες, κάποιες από τις οποίες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ άμεσα θα ξεκινήσει και η προετοιμασία τους για συμμετοχή στα Star Ελλάς-Miss Ελλάς-Miss Γιανγκ 2015.

Τα κορίτσια εμφανίστηκαν με νυφικά από τον οίκο "Λαμπράκης", με βραδινές τουαλέτες από το κατάστημα Mara, με μαγιό από το κατάστημα "Διάφανο", με υποδήματα από το κατάστημα Bata, ενώ φορούσαν και κοσμήματα από τα καταστήματα "Παπαδάκης".

Τα χτενίσματα επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια της Ειρήνης Τρυφίδη, το μακιγιάζ και την περιποίηση άκρων ανέλαβε το B&B Beauty Center, ενώ την περιποίηση σώματος και αισθητικής φρόντισε το κέντρο αισθητικής Lumina.

Τις χορογραφίες καθώς και την κινησιολογία των φιναλίστ επιμελήθηκε η Cristi Academy ενώ χρυσοί χορηγοί ήταν οι εταιρείες Quick Gel και Hair Lab Professional.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το Escape Gym & Spa, το κατάστημα οπτικών "Όραση", το Men Exclusive, τα καταστήματα Natural Hair, τα S/M "Χαλκιαδάκης", η Amstel Radler, το κατάστημα "Σκυβαλάκης", το εστιατόριο "Θαλασσινός Κόσμος", το Macao cafe bar restaurant, η σχολή χορού Dance Fusion, το Roundtravel.gr, η Art Fireworks, το Arenaria Wedding, τα καταστήματα Ink Center, το πρατήριο υγρών καυσίμων Μαυράκη Γιάννη και οι εταιρείες "Οικοπροκάτ", B2B, Arvanitakis Group luxury cars και "Πυρεξέλιξη".

Στον τομέα της επικοινωνίας το διαγωνισμό υποστήριξαν: Music club 105.8, Kiss 9.61, Alpha News 106.2, Ράδιο 9.84, Max 100.2, Studio Ρέθυμνο 9.80, Άστρο 96,4, Ήχος 94.2, Madness 95, Style 100, Melody 88, Sfera 98.7, Ερωτόκριτος 87.9, Flashnews.gr, Entercity.gr, Aera.gr, "Κρητική Επιθεώρηση" και "Νέα Κρήτη".

Την ευθύνη για την οργάνωση της παραγωγής είχε όπως κάθε χρόνο η Cretanart Productions, ενώ την τηλεοπτική κάλυψη και μετάδοση του διαγωνισμού ανέλαβε η "ΚΡΗΤΗ TV".

Σχόλια