Ειδήσεις

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Β’ ΚΕΠΑ ο Β. Λαμπρινός

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες υποδέχτηκαν το πρωί της Πέμπτης τα παιδιά που φιλοξενεί ο παιδικός σταθμός Β' ΚΕΠΑ Ηρακλείου, στην οδό Ερωφίλης στο Μασταμπά, το δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό.

Ο δήμαρχος αποδέχτηκε την πρόσκληση να παρακολουθήσει την όμορφη γιορτή που οργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου που γέμισε με παιδικά χαμόγελα και ευχήθηκε καλές γιορτές στο προσωπικό του σταθμού και στους παρευρισκόμενους γονείς.

Τη γιορτή παρακολούθησαν, μαζί με τον κ. Λαμπρινό, η αντιδήμαρχος κ. Στέλλα Αρχοντάκη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής-Φροντίδας-ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Γιώργος Βουρεξάκης, η προϊσταμένη των ΚΕΠΑ κ. Γεωργία Κακουράκη και μέλη της διοίκησης του Δημοτικού Οργανισμού.

«Παρακολουθήσαμε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη γιορτή από τα παιδιά», δήλωσε ο δήμαρχος κ. Βασίλης Λαμπρινός επισημαίνοντας παράλληλα ότι στόχος της νέας δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία παιδικών σταθμών ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των οικογενειών του Ηρακλείου και η βελτίωση των υπηρεσιών των υφιστάμενων.

Στο τέλος της εκδήλωσης η διευθύντρια του Β' ΚΕΠΑ κ. Ελένη Σπυριδάκη και οι εκπαιδευτικοί δώρισαν στο δήμαρχο μια χριστουγεννιάτικη κατασκευή με ένα καραβάκι.

Σχόλια