default-image

Πόνταραν τα "ρέστα" τους και κατέληξαν κρατούμενοι

Κρήτη
Πόνταραν τα "ρέστα" τους και κατέληξαν κρατούμενοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ρέστα τους έπαιξαν στην πράσινη τσόχα οι θαμώνες ενός καφενείου στα Χανιά, χωρίς να υπολογίσουν την επέμβαση της Αστυνομίας που εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό τις τελευταίες ημέρες για να περιορίσει τον "εθιμικό" τζόγο που κοστίζει ακριβά σε πολλές οικογένειες.

Επτά άτομα, ηλικίας από 28 έως 59 ετών, κατέληξαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων μετά την έφοδο των αστυνομικών στο καφενείο, το οποίο ανήκει σε μια 33χρονη, η οποία απουσίαζε την ώρα του ελέγχου και αναζητείται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος, υπεύθυνος του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος την παράνομη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου "ζάρια" στο οποίο συμμετείχαν έξι θαμώνες οι οποίοι συνελήφθησαν.

Το "περίσσευμα" των παιχτών ήταν μικρό, καθώς το χρηματικό ποσό που είχαν ποντάρει δεν ξεπέρασε τα 400 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News