default-image

Ηράκλειο: Ανάβουν απόψε τα φώτα στο καράβι

Κρήτη
Ηράκλειο: Ανάβουν απόψε τα φώτα στο καράβι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού στην πλατεία Ελευθερίας συνεχίζονται σήμερα οι γιορτινές εκδηλώσεις στην πόλη του Ηρακλείου, που έχει για τα καλά μπει σε κλίμα εορτών. Ο Δήμος έχει προγραμματίσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα ικανό να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Αναλυτικότερα: Στις 6:30 το απόγευμα στην κεντρική εξέδρα που έχει στηθεί στην πλατεία θα ακουστεί παραδοσιακή μουσική από τα παιδιά-εφήβους μουσικούς Μανόλη Πετράκη, Χάρη Καστελλάκη, Γιώργο Φαρσαράκη και Γιώργο Μπαλτζάκη.

Συμμετέχουν χορευτικές ομάδες παιδιών και εφήβων του Ομίλου Παιδείας και Πολιτισμού "Αετογιάννης". Στις 8 το βράδυ θα ακουστούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Ιδομενέως.

Θα ακολουθήσει στις 8:30 το βράδυ εορταστικό μουσικό πρόγραμμα με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Λεωνίδα Τζωρτζάκη.

Στις 9 το βράδυ θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού από το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 9:10 το βράδυ με την Ομάδα Ενηλίκων του Ομίλου Παιδείας και Πολιτισμού "Αετογιάννης" που θα παρουσιάσει τραγούδια, χορούς, κάλαντα και δρώμενα των παραδοσιακών Χριστουγέννων της παλιάς Κρήτης. Συνοδεύει το συγκρότημα "Μουσικοί χρονοναύτες".

Είσοδος ελεύθερη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News