default-image

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Πανθρακικός και Αστέρας Τρ.

Ποδόσφαιρο
Μοιράστηκαν τους βαθμούς Πανθρακικός και Αστέρας Τρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τη λάσπη που έκανε δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών, στην αναμέτρηση Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης μπήκαν δύο γκολ, ενώ υπήρξε και σασπένς στο φινάλε. Η λήξη της αναμέτρησης βρήκες τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1, ενώ οι Αρκάδες έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι λιγοστοί θεατές παρακολούθησαν ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο. Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στον αγώνα χάνοντας ευκαιρίες με τον Τσοκάνη (5', 6') και τον Μάσα (9') αλλά ο Πανθρακικός πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Τζάνη (8'). Οι γηπεδούχοι μάλιστα θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Τζάνη (23') και Μεχία (26'), για να ακολουθήσει η κυριαρχία των φιλοξενούμενων μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Λούι προειδοποίησε τον Αθανασιάδη (29'), για να έρθει το 1-1 από τον ''κεραυνό'' του Γκοϊάν (31'). Ο Μπαράλες ανέλαβε στη συνέχεια να απειλήσει την εστία του Πανθρακικού (36', 42'), για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με μια καλή ευκαιρία του Νίκο στις καθυστερήσεις, στην 11η τελική του Αστέρα, έναντι 5 των "κροκόδειλων".

Το σκηνικό με την ομάδα του Βεργέτη να έχει τον έλεγχο και να χάνει ευκαιρίες δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο Αστέρας απείλησε δις με τον Παντελιάδη (48', 55') και άγγιξε το γκολ στο τετ-α-τετ του Μάσα (57'). Ο ίδιος παίκτης έχασε άλλη μία ευκαιρία στο 61', όπως και ο Μπαράλες στο 62'. Με τον Μπακασέτα να έχει περάσει στο παιχνίδι αντί του Νίκο (61'), ο τεχνικός των κιτρινομομπλέ έβαλε και τον Γιαννιώτα στη θέση του Μουνάφο (71'), κυνηγώντας το δεύτερο τέρμα.

Κόντρα όμως στη ροή του αγώνα, παραλίγο να το πετύχει ο Ντεγκινί στο 78', στην πρώτη καλή φάση των γηπεδούχων μετά από πολλή ώρα. Οι παίκτες του Πανθρακικού αναθάρρησαν και απείλησαν ξανά στο 82' με τον Μπαϊκαρά.

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Εμπόου, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης (82' Πέρεθ), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Μεχία, Τζάνης (67' Χρήστου), Κάσες (88' Χασομέρης), Ντεγκινί.

Αστέρας (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Μουνάφο (71' Γιαννιώτας), Τσοκάνης (85' Ζησόπουλος), Μάσα, Νίκο (61' Μπακασέτας), Μπαράλες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News