default-image

Γλυκιά προσφορά από μαθητές ΙΕΚ στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Γλυκιά προσφορά από μαθητές ΙΕΚ στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια γλυκιά προσφορά έκαναν οι μαθητές του Τμήματος Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Ιεράπετρας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Αφού παρασκεύασαν 110 κιλά κουραμπιέδες, τους προσέφεραν το βράδυ της Τρίτης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προκειμένου να διατεθούν στους δικαιούχους ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι καθηγητές του Τμήματος Ζαχαροπλαστικής, κ. Πανταζής Σιμόπουλος και κ. Γιώργος Χρυσοφάκης, «με τη στήριξη της διεύθυνσης του ΙΕΚ και με πολλή διάθεση οι μαθητές του Τμήματος Ζαχαροπλαστικής παρασκεύασαν περίπου εκατό δέκα κιλά κουραμπιέδες τους οποίους και προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τις γιορτινές αυτές μέρες. Ανάλογες δράσεις προσφοράς έχουν πραγματοποιηθεί και τα προηγούμενα χρόνια, με απώτερο στόχο πάντα τη στήριξη των συνανθρώπων μας, ενώ τα παιδιά έχουν τη διάθεση να πραγματοποιήσουν και άλλες δράσεις στο μέλλον».

Παράλληλα, όπως ανέφερε και η συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κ. Κική Χασάπη-Φρονιμάκη, «οι μαθητές του Τμήματος Ζαχαραπλαστικής του ΙΕΚ Ιεράπετρας πήραν μια σημαντική πρωτοβουλία, συμβάλλοντας και αυτοί με τον τρόπο τους στη στήριξη των συνανθρώπων μας. Ευχαριστούμε πολύ τη διεύθυνση του ΙΕΚ, τους καθηγητές και βέβαια του μαθητές που είχαν την πρωτοβουλία για τη γλυκιά αυτή προσφορά. Είναι σημαντικό που νέοι άνθρωποι προσφέρουν για τη στήριξη των συμπολιτών μας και είναι ακόμα πιο σημαντικό που τις γιορτινές αυτές μέρες οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα πάρουν γλυκές δημιουργίες φτιαγμένες από τα χέρια των μαθητών του ΙΕΚ της πόλης μας! Τους ευχαριστούμε πολύ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News