default-image

Είχε διαρρήξει... δέκα αυτοκίνητα 44χρονος Αλγερινός

Κρήτη
Είχε διαρρήξει... δέκα αυτοκίνητα 44χρονος Αλγερινός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε... σαρώσει τα αυτοκίνητα στο Ηράκλειο ένας 44χρονος Αλγερινός, ο οποίος προφανώς είχε αποκτήσει... ειδίκευση στη διάρρηξη Ι.Χ.

Συγκεκριμένα συνελήφθη χθες το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ένας 44χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλγερίας, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο 44χρονος αφαίρεσε από Ι.Χ.Φ. ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 930 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αργότερα, μπήκε σε Δ.Χ.Φ. όχημα αφαιρώντας ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού και, αφού έγινε αντιληπτός από τον παθόντα, συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 44χρονου για τη διάπραξη ακόμη οκτώ υποθέσεων κλοπών οι οποίες τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 28/11 έως 13/12/2014, σε σταθμευμένα οχήματα σε χώρους στάθμευσης καταστημάτων (super market) της πόλης του Ηρακλείου, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα (φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα) και έγγραφα (βιβλιάρια καταθέσεων, βιβλιάρια υγείας), απροσδιόριστης χρηματικής αξίας, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές στα οχήματα.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News