default-image

Δίπλα στους σχολικούς φύλακες ο Μ. Κριτσωτάκης

Οικονομία
Δίπλα στους σχολικούς φύλακες ο Μ. Κριτσωτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης, συμπαραστεκόμενος στους σχολικούς φύλακες, οι οποίοι διεκδικούν «την κατάργηση στην πράξη του ανθρωποκτόνου μνημονιακού νόμου των διαθεσιμοτήτων-απολύσεων και την υπεράσπιση του θεσμού του σχολικού φύλακα».

Ο κ. Κριτσωτάκης στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους συγκεντρωμένους δήλωσε τη συμπαράστασή του στο «δίκαιο αγώνα των σχολικών φυλάκων», τονίζοντας ότι «είναι μεγάλη ανάγκη για την προστασία των σχολικών κτιρίων και των παιδιών μας η επαναπρόσληψη των σχολικών φυλάκων και θα επιτευχθεί με τον αγώνα τους».

Αμέσως μετά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος της Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου για θέματα Τουρισμού συναντήθηκε με το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), ενώ αύριο Πέμπτη πρόκειται να συναντηθεί με τη Συνομοσπονδία Επιχ/τιών Ενοικ/νων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών (ΠΟΞΕΝ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News