default-image

Διαψεύδει ο Π. Καμμένος για τους 12 των ΑΝ.ΕΛ. (Ηχητικό)

Κρήτη
Διαψεύδει ο Π. Καμμένος για τους 12 των ΑΝ.ΕΛ. (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εγώ δε δήλωσα ότι οι 12 βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. ενδέχεται να αλλάξουν στάση στην τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Ή οι Financial Times, όπου και η σχετική μου συνέντευξη, την αποδίδουν λάθος στο κείμενο ή στη μετάφρασή της στα Ελληνικά έγινε λάθος. Θα το δω στην πορεία της ημέρας γιατί, εκτός από λάθος, μπορεί να είναι και σκόπιμη παραπληροφόρηση».

Το παραπάνω δηλώνει ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη μετά το δημοσίευμα διευκρινίζοντας: «Οι βουλευτές του κόμματος είναι μπετόν αρμέ και θα ψηφίσουν "ΟΧΙ", παρά το γεγονός ότι δέχονται συνεχείς παρεμβάσεις για να αλλάξουν γραμμή».

Συνεχίζοντας κι ανοίγοντας τα χαρτιά του εκ νέου για τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ. και την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική, επανέλαβε πως η επόμενη μέρα που επιφυλάσσουν στους Έλληνες θα είναι δύσκολη.

«Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να ζήσουν και χωρίς τους Χριστοφοράκο, Σαμαρά και Βενιζέλο. Δεν πρέπει να φοβούνται τίποτα», τόνισε.

Πρωτοφανής σύμφωνα με τον ίδιο η παρέμβαση Γιάννη Στουρνάρα και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για το τι θα ψηφίσουν οι Έλληνες.

Μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα των Financial Times αναφέρονται , έτσι όπως αναμεταδίδεται από τον Τύπο, τα εξής:

«Οι 12 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατακλύζονται από τηλεφωνήματα πολιτικών μεσαζόντων που θέλουν να τους πείσουν να λύσουν τους ζυγούς και να στηρίξουν την κυβέρνηση. Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ελπίζουν ότι, αν όλα τα άλλα αποτύχουν, τουλάχιστον μερικοί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα πειστούν να αλλάξουν στρατόπεδο από πιο ιδιοτελές κίνητρο: την ανάγκη να σώσουν την έδρα τους και τις γενναιόδωρες βουλευτικές συντάξεις που διακυβεύονται εάν η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News