default-image

Νίνης: "Συνάντησα φοβερό κλίμα"

Αθλητισμός
Νίνης: "Συνάντησα φοβερό κλίμα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ανυπομονησία του να αγωνιστεί ξανά με τον Παναθηναϊκό τόνισε ο Σωτήρης Νίνης σε δηλώσεις που έδωσε σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας των «πράσινων».

Ο 24χρονος μέσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις διαφορές που συνάντησε συγκριτικά με την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το κλίμα που επικρατεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εκδήλωση: «Ο Παναθηναϊκός πάντα είχε δυνατούς χορηγούς, όπως η Marks & Spencer. Ήρθαμε σήμερα εδώ για αυτή τη συνεργασία και για να δώσουμε χαρά και αυτόγραφα στον κόσμο μας».

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Μετράω τις μέρες για να παίξω πάλι στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρεθώ στον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό αλλά περιμένω πως και πως τις πρώτες μου στιγμές».

Για τις διαφορές που έχει συναντήσει στον Παναθηναϊκό συγκριτικά με το παρελθόν: «Είναι τελείως διαφορετική η εποχή που ήμουν στον Παναθηναϊκό με την σημερινή. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όταν έλειπα έβλεπα ότι γίνεται μια σημαντική προσπάθεια. Υπάρχει τρομερό κλίμα στην ομάδα, με πολλά νέα παιδιά που πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και γίνεται καλή δουλειά στην προπόνηση. Νομίζω πάνω απ' όλα βγαίνει στον αγώνα. Όσοι δουλεύουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα δίνουν ότι μπορούν για να ανέβει η ομάδα εκεί που πρέπει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News