default-image

Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα από τους χοροδιδασκάλους

Πολιτισμός
Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα από τους χοροδιδασκάλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Παγκρήτια Ένωση Χοροδιδασκάλων καλεί τα μέλη της και όλους τους Ηρακλειώτες στο Παζάρι-εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου από 10:00 έως 22:00 στη Λότζια Ηρακλείου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν φάρμακα για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στα ιδρύματα της πόλης μας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν την χαρά να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα (από τις 16:00-22:00) καθώς 60 χορευτές και χορεύτριες παραδοσιακών χορών της Κρήτης, προερχόμενοι από τα μέλη της Παγκρήτιας Ένωσης θα ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκόμενους.

Οι δάσκαλοι των χορευτικών θα είναι: Χαράλαμπος Κάββαλος, Παπαδόκωστας, Μηνάς Φουρναράκης, Στέλιος Καφετζάκης.

Τα χορευτικά θα συνοδεύουν οι παρακάτω μουσικοί: Μουσικό συγκρότημα Κολιακουδάκη Γιάννη, Σφακιανάκης Γιάννης (Λύρα), Καπελάκης Στέλιος (Λαούτο), Σαλούτρος Παντελής (κιθάρα), Παντερής Χαρίλαος (Λύρα), Σκουλούδης Γιώργος (Λαούτο).

Όλα τα μέλη και οι μουσικοί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με γλέντι και χορό για όλους τους παρευρισκόμενους.

Πληροφορίες: 6978427117.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News