default-image

Αντικείμενο καλής πρακτικής το σχέδιο δράσης για την ενέργεια του Δ.Πλατανιά

Κρήτη
Αντικείμενο καλής πρακτικής το σχέδιο δράσης για την ενέργεια του Δ.Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δήμαρχος Πλατανιά, κ. Μαλανδράκης Ιωάννης, το Σεπτέμβρη του 2013 υπέγραψε το "Σύμφωνο των δημάρχων", με αντικείμενο τη μείωση του ποσοστού εκπομπής CO2 κατά 20% έως το 2020. Βασική υποχρέωση της δημοτικής Αρχής ήταν η υποβολή του Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας Δήμου Πλατανιά (Σ.Δ.Α.Ε.), την οποία και υπέβαλε τον Ιούνιο του 2014, στο αρμόδιο τμήμα του Covenant of Mayors.

Η επιλεγόμενη μεθοδολογία με την οποία ο Δήμος Πλατανιά συνέταξε το δικό του Σχέδιο Δράσης αποτέλεσε αντικείμενο "καλής πρακτικής" μια και η σύνταξη αυτής έγινε από το Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου σε συνεργασία με τον κ. Κουμαδωράκη Αρτέμιο, ηλεκτρολόγο μηχανικό του ΕΜΠ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κουμαδωράκης στα πλαίσια της πτυχιακής του εργασίας συνείσφερε στο προσχέδιο του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας για το Δήμο Πλατανιά, στοιχεία του οποίου χρησιμοποιήθηκαν για τη σύνταξη της τελικής μελέτης.

Θέλοντας η δημοτική Αρχή να ευχαριστήσει τον κ. Κουμαδωράκη Αρτέμιο και να ενθαρρύνει και άλλες ενέργειες οι οποίες συνδέουν την Ακαδημαϊκή Κοινότητα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η συμβολή της, οποίας είναι πολύ σημαντική, δώρησε μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον ανωτέρω μια ηλεκτρονική ταμπλέτα (tamblet) ως ένδειξη ευχαριστιών και του εύχεται καλή σταδιοδρομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News