default-image

Οι κορυφαίες αναζητήσεις στη Google το 2014

Επιστήμη
Οι κορυφαίες αναζητήσεις στη Google το 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το όνομα του Ρόμπιν Γουίλιαμς ηγείται στη λίστα με τις κορυφαίες αναζητήσεις του χρόνου, η οποία φτάνει από τον Εμπολα στην Κοντσίτα και στις Μαλαισιανές αερογραμμές.

Τι έψαξε ο κόσμος περισσότερο στην αναζήτηση του Google το 2014; Διανύουμε περίοδο ετήσιου απολογισμού, οπότε και η Google ανακοίνωσε τη λίστα με τις κορυφαίες αναζητήσεις της χρονιάς, στην οποία ηγείται το όνομα ενός διάσημου και πολύ αγαπητού ηθοποιού, που σόκαρε τον κόσμο με την αυτοκτονία του.

Το όνομα Ρόμπιν Γουίλιαμς είναι στην κορυφή των αναζητήσεων της Google, ξεπερνώντας και το ποδόσφαιρο, δηλαδή το Μουντιάλ που ακολουθεί στην δεύτερη θέση. Ο φονικός ιός Εμπολα ακολουθεί στην τρίτη θέση, κι αμέσως μετά το μυστήριο και η αεροπορική τραγωδία που αντιστοιχούν στο όνομα των Μαλαισιανών αερογραμμών.

Στην πέμπτη θέση βρίσκουμε τη μανία του καταβρέγματος, δηλαδή του ice bucket challenge και στην έκτη το παιχνίδι Flappy bird. Ακολουθεί στην έβδομη θέση, η νικήτρια της Eurovision Κοντσίτα Γουέρστ και στην όγδοη το όνομα ISIS -η εναλλαγή στα ενδιαφέροντα του παγκόσμιου κοινού είναι πραγματικά εντυπωσιακή...

Η δεκάδα ολοκληρώνεται με μια ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, το Frozen, στην ένατη θέση και με τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι στην 10η θέση.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News