default-image

Διακρίσεις Kappa Studies

Κρήτη
Διακρίσεις Kappa Studies

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνολικά 7 Χρυσά Μετάλλια, 8 Αργυρά και 15 Χάλκινα, είναι ο απολογισμός των επιτυχιών που κατάφερε η Σχολή Kappa Studies του Ομίλου Καλαθάκη στο πλαίσιο του 9ου Διαγωνισμού Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής και Καλλιτεχνικής Δημιουργίας της Μεσογείου 2014.

Σπουδαστές της Σχολής αλλά και Καθηγητές κατάφεραν να διακριθούν σε όλες τις κατηγορίες του Διαγωνισμού, αλλά και να αναδείξουν τις ικανότητες, το ταλέντο τους, καθώς επίσης και την μεθοδική και οργανωμένη προσπάθεια εκμάθησης που πραγματοποιείται από την Kappa Studies του Ομίλου Καλαθάκη.

Συγκεκριμένα στην Κατηγορία Α1 - Κατασκευές με Βούτυρο, Χρυσό Μετάλλιο πήραν οι Ελένη Χανιωτάκη και Καλίνα Ρέιτσεβα, ενώ Χάλκινο ο Γιώργος Στρατηγάκης.

Στην Κατηγορία Β1 - Συνδυασμός χοιρινού & οσπρίων Χρυσό μετάλλιο έλαβε ο Εμμανουήλ Παπαδάκης, Αργυρό οι Μιχάλης Χαχλάκης, Κωνσταντίνος Πηγαδάς, Οριόλα Ζίu, ενώ Χάλκινο οι Αναστάσιος Εικοσιπεντάκης, Γιώργος Ράλλης, Παντελεήμων Κουτράκης, Ευάγγελος Καλιακάκης, Αντωνία Γιαλιτάκη, Φωτεινή Καπελλάκη και Γιώργος Φαρσάρης.

Στην Κατηγορία Γ2 - Έτοιμες παρασκευές σκαλίσματα σε φρούτα και λαχανικά, Αργυρό Μετάλλιο έλαβε η Ερίσα Μετούση και Χάλκινο η Ελένη Χανιωτάκη.

Στην Κατηγορία Δ1 - Ζεστό πιάτο από φρέσκο ψάρι, Χρυσό Μετάλλιο πήρε η Αντωνία Γιαλιτάκη, ενώ Χάλκινο έλαβαν οι Μάνος Ατσαλάκης, Μαρίνα Κουρμούλη και Ιωάννα Δεσποτάκη.

Στην κατηγορία ΣΤ1 - Πρώτο πιάτο, Δεύτερο πιάτο, Σαλάτα, Επιδόρπιο, Χρυσό Σκούφο έλαβαν οι Κώστας Κρητικός, Γιώργος Φαρσάρης, Στέλλα Βασιλάκη και Κανάκης Ανδρέας, Χρυσό Μετάλλιο οι Μιχάλης Πατσελής, Μιχάλης Χαχλάκης, Ευτύχης Κατσούγκρης και Γιώργος Στρατηγάκης, Αργυρό Μετάλλιο οι Χριστίνα Σκαλιά, Αργκόβι Μίρσαντ, Πέτρος Χανιωτάκης και Τέρλακα Ευθυμία, όπως επίσης και οι Αναστάσιος Εικοσιπεντάκης, Μαρία Συλαμιανάκη, Ευαγγελία Βλαστού και Μαριέτα Πάτα.

Από τους Assistant Teachers, Αργυρό Μετάλλιο έλαβε στην κατηγορία Γ1 - Έτοιμες παρασκευές παρουσιάσεις σκάλισμα τυριού, ο Αλυσανδράκης Κώστας, Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Γ2 Έτοιμες παρασκευές σκαλίσματα σε φρούτα και λαχανικά ο Κώστας Κοντάκης και Χάλκινο στην ίδια κατηγορία ο Κώστας Αλυσσανδράκης.

Στην κατηγορία Ε1 - Πιάτο με κουνέλι σε συνδυασμό με χόρτα εποχής, Χάλκινο μετάλλιο έλαβε ο Αλέξανδρος Βρυθιάς, ενώ στην Κατηγορία Ε2 - Ζεστό πιάτο συνδυασμός ψάρι με θαλασσινά, έλαβε ο Κώστας Αλυσσανδράκης.

Οι φετινές διακρίσεις έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά διακρίσεων σε διαγωνισμούς σπουδαστών και καθηγητών της Σχολής Kappa Studies, ενώ ανεβάζουν τον πήχη ακόμα υψηλότερα με στόχο την αρτιότητα στην εκπαίδευση που οδηγεί στην καταξίωση και την αναβαθμισμένη ποιότητα υπηρεσιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News