default-image

"Είμαστε σαν οικογένεια…"

Μπάσκετ
"Είμαστε σαν οικογένεια…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σταύρος Σχίζας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (psak.gr) και αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία που διαγράφει μέχρι σήμερα το Ρέθυμνο στο πρωτάθλημα της Α1. Ο 25χρονος γκαρντ υποστήριξε πως το μυστικό της επιτυχίας είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Τόνισε, επίσης, πως οι Κρητικοί πήραν τη νίκη το περασμένο Σάββατο επί του Κολοσσού Ρόδου, χάρις στην εκπληκτική τους άμυνα. Αναλυτικά:  

Σταύρο, νικήσατε δύσκολα τον Κολοσσό, παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Που οφείλεται η αλλαγή στην εικόνα σας;

''Καθαρά στην άμυνα. Βγήκαμε αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και πήραμε τη νίκη. Στο πρώτο μπήκαμε κάπως χαλαροί, κοιμισμένοι''.

Το Ρέθυμνο πραγματοποιεί πάρα πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ποια είναι τα συστατικά της επιτυχίας;

''Νομίζω ότι οφείλεται καταρχήν στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, είμαστε σαν οικογένεια. Έχουμε δεθεί πολύ με τους ξένους, βγαίνουμε και βόλτα, είμαστε συνεχώς μαζί. Επίσης, είμαστε πολύ σοβαροί στην προπόνηση, δεν γίνεται χαβαλές. Όταν κάνουμε δουλειά, κάνουμε δουλειά, δεν παίζουμε''.

Τώρα παίζετε με την ΑΕΚ έχοντας να προετοιμαστείτε ουσιαστικά δύο εβδομάδες. Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το διπλό;

''Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε δυνατή έδρα. Θα βασιστούμε και πάλι στην άμυνα διότι η άμυνα, είναι θέμα διάθεσης και μπορούμε να την ελέγξουμε. Στην επίθεση, τα σουτ, μία μπαίνουν και μία δεν μπαίνουν''.

Μπορείς να μας κάνεις τις προβλέψεις σου για το κύπελλο; Ποιες ομάδες πιστεύεις ότι θα πάνε τελικό;

''Πιστεύω οι ομάδες που θα πάνε τελικό, είναι ο Παναθηναϊκός και η Κηφισιά''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News