Ειδήσεις

Κάλεσμα Λαϊκής Στάσης Πληρωμών

Τους πολίτες καλεί η Λαϊκή Στάση Πληρωμών την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 3 το απόγευμα έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρήτης για την επόμενη τακτική συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν, αλλά και για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική της τρόικας και των μνημονίων, όπως αναφέρουν τα μέλη της σε ανακοίνωσή τους.

Ειδικότερα, αναφέρουν: «Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών πιστή στο εβδομαδιαίο της ραντεβού για πάνω από ενάμιση χρόνο καλεί όλους τους πολίτες με την παρουσία τους, αυτήν την Τετάρτη (17/12/2014) και ώρα 15:00 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρήτης, να αποτρέψουμε για ακόμα μια φορά την κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση της Λ.Σ.Π.

Μόνο η αλληλεγγύη και η συνένωση των δυνάμεών μας, θα μπορέσει να επιφέρει θετικά αποτελέσματα και στην ουσία να σώσει τις περιουσίες μας, αλλά κυρίως την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών.

- Να πούμε ναι στον κοινό αγώνα και να καταργήσουμε στην πράξη τα μνημόνια.

- Δε θα αφήσουμε κυβέρνηση, κεφάλαιο, Ε.Ε., ΔΝΤ να μας οδηγήσουν στην καταστροφή!

- Με αγώνες διαρκείας, με παλλαϊκό ξεσηκωμό στη δουλειά, στη γειτονιά, στις σχολές, μπορούμε να νικήσουμε!».

Σχόλια