default-image

Οι γιορτινοί προορισμοί των Κρητικών

Κρήτη
Οι γιορτινοί προορισμοί των Κρητικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά την κρίση φαίνεται πως και φέτος μερίδα Κρητικών θα αποδράσει για τις γιορτές των Χριστουγέννων τόσο στο εξωτερικό όσο και προς προορισμούς εντός Ελλάδας, αλλά και σε καταλύματα στην Κρήτη.

Με βάση τα στοιχεία η Ευρώπη έχει και πάλι την τιμητική της, με την Πράγα, τη Βιέννη, τη Βουδαπέστη και την Μπρατισλάβα να είναι οι πόλεις που παρουσιάζουν μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ενδιαφέρον.

Μάλιστα την περίοδο των εορτών έχουν προγραμματιστεί ναυλωμένες πτήσεις από Ηράκλειο και Αθήνα προς τους συγκεκριμένους προορισμούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα'' της "ΚΡΗΤΗ TV", οι προορισμοί εντός Ελλάδας που παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Πήλιο και η Αράχωβα, ενώ αυξημένες είναι οι κρατήσεις και εντός Κρήτης σε καταλύματα στην ενδοχώρα του νησιού και κυρίως στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου, την ενδοχώρα του Ηρακλείου και την πόλη της Σητείας.

ΓΙΟΡΤΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)

ΓΙΟΡΤΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ (ΕΛΛΑΔΑ)

ΓΙΟΡΤΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ (ΚΡΗΤΗ)

ΧΑΝΙΑ ΕΝΔΟΧΩΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΝΔΟΧΩΡΑ

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_ijcyxmwj/

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News