default-image

Πλήθος κόσμου στη χριστουγεννιάτικη αγορά αλληλεγγύης

Κρήτη
Πλήθος κόσμου στη χριστουγεννιάτικη αγορά αλληλεγγύης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Μάλια η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη αγορά αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Μαλίων "Εστία".

Σημαντική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των γυναικών των Μαλίων στο παζάρι αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε από τις 10 το πρωί στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νεκταρίου.

Μέσα σε μια ηλιόλουστη μέρα και απόλυτα γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, με θετική διάθεση, οι εκατοντάδες επισκέπτες ανακάλυψαν μικρούς θησαυρούς σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μέσα από μια ποικιλία χειροποίητων γλυκισμάτων, χριστουγεννιάτικων λιχουδιών, στολιδιών και διακοσμητικών και πολλών άλλων ειδών, συμμετέχοντας με τις αγορές τους στην ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου "Εστία" και στην συγκέντρωση σημαντικού ποσού που θα αποτελέσει ουσιαστικό "δώρο αγάπης" στις οικογένειες της περιοχής.

Ο Σύλλογος "Εστία" συγχαίρει με ανακοίνωσή του και ευχαριστεί «τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απ' όλες τις γυναίκες της τοπικής κοινωνίας, τους εθελοντές, τους χορηγούς φίλους και επιχειρηματίες της πόλης μας, των δασκάλων της μουσικής και των χορευτικών ζούμπας και παραδοσιακών χορών, αλλά και τον απλό κόσμο που μας τιμά με την παρουσία του δίνοντας  ό,τι μπορεί από το υστέρημά του».

Όπως αναφέρει, «κάνοντας τους γύρω μας χαρούμενους, αυξάνουμε τη δική μας χαρά τη στιγμή που η προσφορά δημιουργεί το αίσθημα της σιγουριάς και της ασφάλειας.

Και τέλος κάποιοι στίχοι του Γάλλου ποιητή του Πολ Βερλαίν λένε: "Τίποτα δεν είναι καλύτερο για την ψυχή από το να κάνει λιγότερο λυπημένη μια άλλη ψυχή"».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News