Ειδήσεις

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα Leader στο ΔΕΚΚ

Ενημερωτική εκδήλωση για την προκήρυξη του προγράμματος Leader, σε συνεργασία με το Δήμο Χερσονήσου, πραγματοποιεί η Αναπτυξιακή Ηρακλείου αυτήν την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες.

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ έχει δημοσιεύσει την τρίτη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος "Εφαρμογή της προσέγγισης Leader" του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ 2007-2013) του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Για την πλήρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, η Αναπτυξιακή οργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Χερσονήσου την Τετάρτη στις 18:30, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (2ος όροφος, Γούρνες), την παρουσίαση των δράσεων της προκήρυξης, των κριτηρίων και των διαδικασιών υποβολής, αξιολόγησης και υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ηρακλείου (Αρχάνες), τμήμα LEADER (τηλ. 2810-753320, 2810-753301) ή στο site της Αναπτυξιακής Ηρακλείου www.anher.gr.

Σχόλια