default-image

Έμπαινε σε θαλάμους νοσοκομείων και "ξάφριζε" κινητά

Κρήτη
Έμπαινε σε θαλάμους νοσοκομείων και "ξάφριζε" κινητά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα "πράσα" πιάστηκε ένας 27χρονος νεαρός την ώρα που έκλεβε έναν μικροϋπολογιστή και κινητά από θάλαμο του ΠΑΓΝΗ. Μάλιστα, όπως προέκυψε, δεν ήταν η πρώτη φορά που διάλεγε ως πεδίο δράσης του νοσοκομείο, καθώς πριν δυο μέρες είχε… επισκεφτεί και το Βενιζέλειο, από θάλαμο του οποίου αφαίρεσε επίσης ένα κινητό.

Ο 27χρονος συνελήφθη την Κυριακή (14.12.2014) τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, και πλέον είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της κλοπής αλλά και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς βρέθηκε να έχει στην κατοχή του και ηρεμιστικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου έπιασαν τον 27χρονο κατά το χρόνο που είχε εισέλθει εντός θαλάμου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και αφαιρούσε ένα κινητό τηλέφωνο και έναν υπολογιστή παλάμης ιδιοκτησίας 31χρονης και ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 34χρονης.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι το βράδυ της 13ης.12.2014 ο 27χρονος είχε αφαιρέσει από θάλαμο του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 63χρονης ημεδαπής, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Επιπλέον, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35 ηρεμιστικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News