Ειδήσεις

Πρώτο βραβείο Ζαχαροπλαστικής για τη Mamamade της Expertaste

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η χρονιά για την ανερχόμενη εταιρεία Expertaste, κατακτώντας το πρώτο βραβείο στον 9ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής & Καλλιτεχνικής Δημιουργίας της Μεσογείου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ηρακλείου.

Πάνω από 300 συμμετέχοντες, μάγειρες και ζαχαροπλάστες από ολόκληρη την Κρήτη, πήραν μέρος δημιουργώντας εδέσματα υψηλής ποιότητας και γλυκά έργα τέχνης. Ο ζαχαροπλάστης της μονάδας παραγωγής των προϊόντων Μamamade Μανόλης Βλαχάκης (φωτογραφίες) εργάστηκε για πάνω από δυο μήνες δημιουργώντας πραγματικά ένα πρωτότυπο έργο με βάση τη σοκολάτα που τρέχει πάνω της νερό!

Το σοκολατένιο πειρατικό νησί, ιδέα πρωτοπόρα για τα παγκόσμια δεδομένα, δείγμα της εξαιρετικής ποιότητας του προσωπικού της Expertaste, είχε την πλήρη υποστήριξη από την εταιρεία του, από την πρώτη στιγμή της δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Το σοκολατένιο πειρατικό νησί της Expertaste  που πήρε το πρώτο βραβείο Ζαχαροπλαστικής στο διαγωνισμό Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής και Καλλιτεχνικής Δημιουργίας της Μεσογείου

Η οικογένεια Πασπαλάκη, φανερά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, σίγουρη ότι ο ζαχαροπλάστης τους θα εντυπωσίαζε με τη δημιουργία του, υπόσχεται για τη νέα χρονιά πέρα από τα προϊόντα που μας έχει ευχάριστα εκπλήξει για τον συνδυασμό των γεύσεών τους (www.expertaste.com) να δώσει στην αγορά μια σειρά νέων προϊόντων με πρωτότυπες γεύσεις. Εν αναμονή λοιπόν να ευχηθούμε στην Expertaste πάντα πρώτη στους διαγωνισμούς και στις αγορές του κόσμου.

Σχόλια