default-image

Στα πράσα πιάστηκαν χαρτοπαίκτες στο Μυλοπόταμο

Κρήτη
Στα πράσα πιάστηκαν χαρτοπαίκτες στο Μυλοπόταμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσο πλησιάζον οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τόσο πληθαίνουν τα "τραπέζια" όπου στρώνεται χαρτοπαίγνιο.

Όμως ταυτόχρονα πληθαίνουν και οι έλεγχοι των αστυνομικών Αρχών. Σε έναν τέτοιον έλεγχο συνελήφθησαν προχθές το βράδυ σε περιοχή του δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου και του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, τρεις Έλληνες ηλικίας 23, 28 και 37 ετών, ένας 46χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και μια 32χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στα πλαίσια ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από τους αστυνομικούς, σε καφετέρια ιδιοκτησίας 45χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε πως η 32χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος είχε επιτρέψει στους ανωτέρω τη διενέργεια σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι του παράνομου τυχερού παιγνίου "ΠΟΚΕΡ" με παιγνιόχαρτα και μάρκες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.850 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, 53 μάρκες επί του τραπεζιού διεξαγωγής του εν λόγω παιγνίου και δύο βαλίτσες οι οποίες περιείχαν συνολικά 786 μάρκες διαφόρων χρημάτων, 27 πλήρεις τράπουλες και μια μάρκα με την ένδειξη "DEALER".

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News