default-image

Ήττα μαχαιριά για Εργοτέλη, 0-2 από Ξάνθη!

Ποδόσφαιρο
Ήττα μαχαιριά για Εργοτέλη, 0-2 από Ξάνθη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήττα που τον καθηλώνει στην ουρά της βαθμολογίας υπέστη ο Εργοτέλης με 0-2 από την Ξάνθη στο Παγκρήτιο. Ο Εργοτέλης μάλιστα ακόμα δεν έχει κερδίσει στην έδρα του και το μέλλον προδιαγράφεται δυσοίωνο, με τους φίλους της ομάδας να ξεσπούν σε αποδοκιμασίες μετά το τελικό σφύριγμα εναντίον των παικτών και του Παύλου Δερμιτζάκη.

Καθοριστικό  για τον Εργοτέλη, σημείο του αγώνα, η φάση του άστοχου πέναλτι που είχε ο Χαντί στο 21ο λεπτό.  Το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Ξάνθης που πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο Παγκρήτιο.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων με αρκετό άγχος και λανθασμένες επιλογές στο παιχνίδι τους.

Φάσεις και γκολ

9'  Σουτ του Καζναφέρη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα  βρήκε στο πόδι του Γούτα και προ του Χαντί  έδιωξε  ο Κυριακίδης.

21' ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Χαντί και Γιουσούφ συνδυάστηκαν  ωραία  με τον τελευταίο να περνά στην περιοχή και να ανατρέπεται από τον Ουάλας. Ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδωσε το πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαντί όμως  απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης!

26' Αδύναμο σουτ του Σολτάνι μέσα από την περιοχή,  μπλόκαρε ο Καβουσάκης.

36' Ο Γιουσούφ έκανε τη σέντρα στην περιοχή της Ξάνθης, αλλά ο Παμλίδης δεν πρόλαβε το πλασέ.

39' Πάσα από τον Σολτάνι ο Καπετάνος βρέθηκε  απέναντι το τέρμα αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο και πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

43' Καλή φάση για τον Εργοτέλη, με το κόρνερ του Μπογκντάνοφ και την κεφαλιά του Λυκογιάννη να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι της Ξάνθης.

45+' 0-1! Μετά απο κόρνερ από τη δεξιά πλευρά, η μπάλα  έφτασε στην περιοχή του Εργοτέλη, ο Καπετάνος πήρε την κεφαλιά και ο προωθημένος Λισγάρας με προβολή  την έστειλε στα δίχτυα.

50' Ο Μπογκντάνοφ  έκανε το  σουτ όμως μπλόκαρε στην αριστερή γωνία του ο Κυριακίδης.

72'  0-2! Ο Σολτάνι μπήκε δεξιά στην άμυνα του Εργοτέλη, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έστρωσε στον Ομπόντο και αυτός  πέτυχε το 0-2.

91' Κόρνερ του Μπαμ Μπαμ, κεφαλιά του Νόσκοβιτς λίγο άουτ, στην καλύτερη προσπάθεια του Εργοτέλη στο δεύτερο ημίχρονο.

Εργοτέλης (Π. Δερμιτζάκης): Καβουσάκης, Καζναφέρης, Λυκογιάννης, Κοζορώνης (71' Μπαμ Μπαμ), Γιοβάνοβιτς, Γκέντσογλου, Χαντί (57' Άλαν), Γιουσούφ, Μπογκντάνοφ, Μπρούνο, Παμλίδης (57' Νόσκοβιτς).

Ξάνθη (Ρ. Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Ουάλας (46' Μπέρτος), Σολτάνι, Λουσέρο, Ομπόντο, Βασιλακάκης (89' Ρούντι), Παπαστεριανός, Γούτας, Καπετάνος (82' Φλίσκας), Λισγάρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News