Ειδήσεις

Έκλεψαν 10 τόνους μέλι από τις Ασίτες!

Μπήκαν σαν κύριοι σε μια αποθήκη παραγωγικής μονάδας μελιού και όχι μόνο έκλεψαν όσο μέλι βρήκαν συσκευασμένο, αλλά... γέμισαν τα διαθέσιμα δοχεία με το μέλι που υπήρχε στις δεξαμενές!

Το μέλι που εκλάπη είναι βάρους περίπου 10 τόνων και αξίας άνω των 60.000 ευρώ. Η κλοπή έγινε ξημερώματα Σαββάτου από τις Ασίτες, όπου βρίσκεται η έδρα της παραγωγικής μονάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες μπήκαν ανενόχλητοι στην μονάδα, παραβιάζοντας την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά σε περίπου 200 δοχεία γεμάτα με μέλι, έτοιμα προς πώληση ενόψει και των γιορτών.

Ωστόσο... δεν τους έφθανε το μέλι που βρήκαν έτοιμο! Αφού βρήκαν άλλα 200 δοχεία άδεια στον ίδιο χώρο και τις δεξαμενές γεμάτες μέλι, αποφάσισαν - μια και είχαν άπλετο χρόνο στη διάθεσή τους - να μην αφήσουν... σταγόνα μέλι!

Έπιασαν και γέμισαν τα 200 δοχεία με μέλι από τις δεξαμενές, ανοίγοντας τις κάνουλες και στη συνέχεια φόρτωσαν τη λεία τους σε ένα μεγάλο φορτηγό μάρκας mercedes με κάγκελα ιδιοκτησίας της επιχείρησης, που βρισκόταν στο πίσω μέρος της μονάδας.

Η διαφυγή τους έγινε χωρίς πρόβλημα και οι κλέφτες οδήγησαν το φορτηγό μέχρι το Σπήλι Ρεθύμνου, όπου σε ερημική περιοχή βρέθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια περιπολίας των ΤΑΕ.

Φυσικά το μέλι είχε "κάνει φτερά", αφού οι δράστες το μεταφόρτωσαν σε μικρότερα οχήματα και το πήραν για να το κρύψουν ή να το διαθέσουν.

Μαρία Μαυρομάτη

Σχόλια