Ειδήσεις

Επαφές με Λαμπρινό- Αρναουτάκη για τον Σταύρο Θεοδωράκη

Συνέχεια επαφών του προέδρου του "Ποταμιού" την Κυριακή στην Κρήτη. Στις 10:30 ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και ακολούθησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.

Στις 12 το μεσημέρι παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειες.

Στις 6 το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση σε φίλους και εθελοντές του Ποταμιού, στο Ωδείο Ρεθύμνου, ενώ τη Δευτέρα το πρωί θα φύγει από τα Χανιά για την Αθήνα.

"Λάθος η εκλογή Προέδρου τώρα"

Πάντως "λάθος" χαρακτήρισε χθες από το Ηράκλειο ο πρόεδρος του κόμματος "Το Ποτάμι", Σταύρος Θεοδωράκης, την απόφαση να οδηγηθεί τόσο σύντομα η ελληνική Βουλή στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αιτιολογώντας αυτή του την κριτική τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Σαμαράς δεν μπόρεσε να λύσει τα προβλήματα της χώρας, ο Βενιζέλος τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ και γι' αυτό αποφάσισαν να φέρουν πιο κοντά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πρόκειται για μεγάλο λάθος».

Συνέντευξη Θεοδωράκη

Ο επικεφαλής του Ποταμιού πιστεύει ότι η εκλογή Προέδρου είναι μια ευκαιρία να συνεννοηθούν κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή Συντάγματος και εκλογικού νόμου, αλλά και για το μεγάλο εκλογικό θέμα, το χρέος και τη δανειοδότηση της χώρας.

Η εκλογή του Σταύρου Δήμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται είναι κατά τον Σταύρο Θεοδωράκη στα χέρια της κυβέρνησης. Αρκεί να δεσμευτεί για εκλογές εντός του 2015 και να καλέσει το ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την εκλογή του. Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλάει στο Έθνος της Κυριακής για όλους και για όλα "χτυπάει" μία από τη μία και μία από την άλλη, τη Ν.Δ. και το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επιτίθεται στον Ευάγγελο Βενιζέλο "για τις μεταμεσνύχτιες φαεινές του ιδέες με τις οδυνηρές συνέπειες για τη χώρα».

«Ούτε καν οι κυβερνητικοί βουλευτές θέλουν να δώσουν "λευκή επιταγή" στο δίδυμο Σαμαρά - Βενιζέλου», προβλέπει ο κ. Θεοδωράκης και θυμίζει ότι στις 28 Φεβρουαρίου μπορεί να… χαθεί ο κόσμος «διότι οι Ευρωπαίοι περιμένουν μια απάντηση κι εμείς 11 δισ. για το 2015. Τα έχουμε;», ρωτάει με νόημα κι αναφέρει το πλάνο του Ποταμιού. «Στις 29 Δεκέμβρη - πριν την ψηφοφορία - πάντως, έχουμε πει με τους συνεργάτες μου να μιλήσουμε για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας».

Σχόλια