Ειδήσεις

Πλατανιάς: Μήνυμα προσφοράς στη φωταγώγηση του δέντρου

Το μήνυμα προσφοράς μυελού των οστών δόθηκε στην εκδήλωση φωταγώγησης του δέντρου στον Πλατανιά Χανίων, καθώς η τοπική κοινότητα συμμετέχει στην εκστρατεία του Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας" και την Τράπεζα Εθελοντών Μυελού των Οστών.

Έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου κ. Θρασύβουλου Μαράκη και των μελών του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πλατανιά διοργανώθηκε, σε συνεργασία με τον Δήμο Πλατανιά, η φωταγώγηση της κεντρικής πλατείας και του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά των κατοίκων του Πλατανιά, οι οποίοι βοήθησαν στο στολισμό, αλλά προσέφεραν στους πολλούς παραβρισκόμενους πλούσιο παραδοσιακό κέρασμα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, όμως, είναι ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με τη βοήθεια του Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας" και την Τράπεζα Εθελοντών Μυελού των Οστών,  έγινε λήψη δείγματος από πολλούς υποψήφιους δότες μυελού των οστών, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από το δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλανδράκη, ο Δήμος Πλατανιά πρόκειται να αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες για την ενημέρωση των πολιτών και την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή δοτών.

Σχόλια