default-image

Τη Δευτέρα η συνάντηση Σαμαρά-Μοσκοβισί

Ελλάδα
Τη Δευτέρα η συνάντηση Σαμαρά-Μοσκοβισί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αθήνα θα βρίσκεται τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου ο επίτροπος Οικονομίας Πιέρ Μοσκοβισί, όπου το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Επίσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα συναντήσει ακόμη εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων και το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

«Δεν έχει οριστικοποιηθεί πλήρως το πρόγραμμά του», ήταν η απάντηση για την απουσία του Αλέξη Τσίπρα από την ατζέντα.

Πιο αναλυτικά, η Κομισιόν έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του επιτρόπου Οικονομίας Πιέρ Μοσκοβισί στην Αθήνα και βάσει αυτού στις 15 Δεκεμβρίου το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Θα προηγηθεί συνάντηση το πρωί της ίδιας ημέρας με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων και ο Γάλλος επίτροπος θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του υπό κατασκευή σταθμού του μετρό "Αγία Βαρβάρα".

Στις 16 Δεκεμβρίου ο Πιέρ Μοσκοβισί έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο κτίριο της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.

Κληθείσα να σχολιάσει η εκπρόσωπος της Επιτροπής Ανίκα Μπράιτχαρτ γιατί ο Π. Μοσκοβισί δε θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ότι το πρόγραμμα του Γάλλου επιτρόπου στην Αθήνα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί πλήρως.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News