default-image

Χωρίς Αγκιλέρα ο Πλατανιάς

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Αγκιλέρα ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλατανιάς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χουάν Αγκιλέρα για το αυριανό ματς με τη Νίκη Βόλου. Ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στο δικέφαλο μένοντας εκτός αποστολής. Ο έμπειρος παίκτης θα είναι έτσι η μεγάλη απουσία για τον Πλατανιά, που σε κάθε περίπτωση θα επιδιώξει τη νίκη και την κατάκτηση των τριών πολύ σημαντικών βαθμών.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ζένια Νέπλιακ καθώς είναι πίσω σε φυσική κατάσταση κι ας έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Επίσης εκτός έμειναν οι Γουνδουλάκης και Ζουμπουλάκης. Από την άλλη, κανονικά υπολογίζεται ο Μπανανά.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Πλατανιάς είναι η εξής:

«Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό (15.00) εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 - 2015.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε υπό συνεχή βροχή στο Μάλεμε, ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκσπούρνινγκ, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μιλούνοβιτς, Μενδρινό, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Ολιμπά, Τετέ, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη, Φιγκέιρα.

Υπενθυμίζεται ότι τραυματίες είναι οι Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News