default-image

Δύναμη του Ολυμπιακού η έδρα του

Ποδόσφαιρο
Δύναμη του Ολυμπιακού η έδρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι γνωστό πως η έδρα αποτελεί ένα μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα για ακόμα μία χρονιά, καθώς ο πρωταθλητής Ελλάδος έκανε το απόλυτο των νικών στα τρία εντός έδρας ματς που έδωσε για τους ομίλους του Champions League.

Ομάδες όπως η πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης, η πρωταθλήτρια Ιταλίας, αλλά και η πρωταθλήτρια Σουηδίας λύγισαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και γνώρισαν τις ήττες.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στην συνέχεια νίκησαν με 1-0 την Γιουβέντους. Την τελευταία αγωνιστική επικράτησαν με 4-2 της Μάλμε, με τη νίκη αυτή να δίνει στην ομάδα μας την ευκαιρία να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της… περιπέτεια στο Europa League.

Το να πετύχεις το «τρία στα τρία» στην έδρα σου, σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, μόνο εύκολο δεν είναι. Αυτό μπορεί να φανεί από πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις που δεν κράτησαν αλώβητες τις έδρες τους, αλλά και από το ποιες ήταν αυτές που το κατάφεραν!

Εκτός του Ολυμπιακού, άλλες πέντε ομάδες, μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έκαναν τρεις νίκες εντός έδρας στην φάση των ομίλων, πετυχαίνοντας το απόλυτο!

Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχασαν ούτε βαθμό στην έδρα τους και μόνο από αυτό μπορεί κανείς να αναλογιστεί την δυναμική του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην Ευρώπη και όχι μόνο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News