default-image

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Μαζουακού

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Μαζουακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Αρτούρ Μαζουακού το καλοκαίρι που μας πέρασε από τη Βαλενσιέν, με το νεαρό αριστερό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος Ιουνίου του 2018.

Οι εμφανίσεις του Αφρικανού, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στον "ερυθρόλευκο" άσο ενόψει του καλοκαιριού.

Οι Πειραιώτες δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, γι' αυτό και επεκτείνουν το συμβόλαιο του Μαζουακού για έναν ακόμη χρόνο (καλοκαίρι 2019), με αναπροσαρμογή αποδοχών στον ποδοσφαιριστή και μεγαλύτερη ρήτρα.

Στο Λιμάνι ξέρουν πως θα υπάρξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, γι' αυτό και θέλουν να αυξήσουν το ποσό που θα πρέπει να δαπανήσει μια ομάδα για να τον αποκτήσει, δίχως βέβαια αυτό να προεξοφλεί δεδομένα κάτι για το μέλλον του διεθνούς άσου στους Πειραιώτες.

Ο μάνατζερ του Μαζουακού είναι ήδη στην Αθήνα και το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία, ώστε ο παίκτης να επεκτείνει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, να λαμβάνει περισσότερα χρήματα και να αυξήσει σημαντικά τη ρήτρα του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News