Ειδήσεις

Γιορτινές εκπλήξεις στο Θαλασσόκοσμο

Γιορτινή διάθεση και υπέροχες εκπλήξεις περιμένουν και φέτος τους φίλους του Θαλασσόκοσμου. Και αυτά τα Χριστούγεννα ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης θα επισκεφθεί τον υποβρύχιο κόσμο του Ενυδρείου Κρήτης με τους έξι πολύχρωμους ιππόκαμπους που σέρνουν το έλκηθρό του. Μαζί του πάλι και φέτος θα είναι μια αγαπημένη του παρέα, η γοργόνα Ευρυάλη!

Μέσα σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με παραστάσεις και θεάματα, θα μαγευτούν με το μάγο, θα ανακαλύψουν μυστικά του Ενυδρείου και του βυθού, θα κατασκευάσουν όμορφες χειροτεχνίες, θα πειραματιστούν ακονίζοντας το νου και θα μαστορέψουν προκαλώντας τη εφευρετικότητά τους.

Πλούσιες και μοναδικές εκδηλώσεις σας περιμένουν αυτό το σαββατοκύριακο 13 και 14 Δεκεμβρίου και από τις 20 Δεκεμβρίου καθημερινά. Την ημέρα των Θεοφανίων "κλείνει" ο κύκλος των εκδηλώσεων με τον καθιερωμένο, πλέον, Αγιασμό των υδάτων.

Μπορείτε να επισκέπτεστε το χώρο του Ενυδρείου για έναν ολόκληρο χρόνο εντελώς δωρεάν και ως εκ τούτου να παραβρεθείτε σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις, με την κάρτα μέλους του Ενυδρείου, πληρώνοντας μία φορά την αξία της κάρτας.

Σχόλια