default-image

Έκλεισε ο Κόκε, υπογράφει ο Δάρλας στον Άρη

Ποδόσφαιρο
Έκλεισε ο Κόκε, υπογράφει ο Δάρλας στον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προφορική συμφωνία με τον Σέρχιο Κόκε και τη σύναψη συνεργασίας με τον Φίλιππο Δάρλα ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη ο Γιώργος Γαλανός.

Ο διοικητικός άρχων του ποδοσφαιρικού Άρη μίλησε επίσης για όσα συμβαίνουν από την ημέρα που ανέλαβε, τον πόλεμο που δέχεται και το ισπανικό ενδιαφέρον.

"Εγώ τον Άρη δεν τον αφήνω", δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως "οικονομικά τα έχουμε βρει με τον Δάρλα και υπογράφουμε σε λίγη ώρα, αλλά και με τον Κόκε, ο οποίος έρχεται να παίξει στον Άρη. Μέχρι και πριν από λίγη ώρα μιλούσαμε με το δικηγόρο του και απομένουν μόνο που οι υπογραφές. Θέλαμε να είχαμε τα έγγραφα για να σας τα παρουσιάσουμε. Ζήτησε κάποια χρήματα, του κάναμε προσφορά και τα βρήκαμε! Όποιος θέλει να πάρει το σωματείο τους δύο παίκτες τούς κάνω εγώ δώρο".

Κατά τ' άλλα δήλωσε:

"Είναι τιμή που είμαι σε αυτό το πόστο. H καρέκλα που κάθομαι είναι ηλεκτρική. Ξέρω ότι άργησα να πληρώσω οκτώ ημέρες και έχουν πει διάφορα. Μ' έχει εκνευρίσει πάρα πολύ η παραφιμολογία. Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν πάρει το 1/3 των μισθών τους. Σήμερα αν θεωρείται τις πληρωμές… γιοκ είστε λάθος. Η ομάδα πηγαίνει πίσω με τέτοιες καταστάσεις. Εχω ενα χαρτί από τον προηγούμενο προπονητή που λέει ότι κοστίζει το τότε ρόστερ κόστιζε 154.000 ευρώ. Ο Άρης δεν έχει έσοδα από πουθενά, μόνο από την NOVA. Όλοι να βοηθήσουμε, Όλοι ζημιωμένοι θα βγούμε αν δεν βγει ο Άρης. Ζητάω δικαιοσύνη και όχι αβάντα".

"Δεν είπα τους Ισπανούς αναξιόπιστους, αλλά το τότε σύστημα του ΑΣ με απαξίωσε. Μου ζήτησαν ραντεβού και το δέχτηκα. Ας μου φέρουν εγγυητικές και βλέπουμε. Αν μου αποδείξουν ότι έχουν τα χρήματα, θα συζητήσουμε. Μου είπα να μου δώσουν τα λεφτά που έβαλα και τους είπα ότι δεν θέλω φράγκο! Ο Άρης δεν είναι δικός μου, ούτε των Ισπανών. Ακούω όσους θέλουν να μου πουν κάτι και κρίνονται εκ του αποτελέσματος".

"Μπορεί ο κόσμος να έχει άλλες φιλοδοξίες. Το τι επέλεξα εγώ φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε από τον Καμπανιακό. Εφερα Τοπαλίδη, Κάμπος και φαίνεται στο γήπεδο η επιλογή μου. Εγώ ευθύνομαι, εγώ ήμουν πρόεδρος".

"Στην Γ' ΕΘνική υπάρχει απεργία πείνας, όχι απεργία. Ακόμα και στα συμφωνητικά πρωτοτυπήσαμε. Ακόμα περιμένω τους παίκτες να φέρουν συμφωνητικά, αλλά δεύτερη εβδομάδα και δεν έχουν φέρει. Θέλουμε συμφωνητικά και θα τα κάνουμε, άσχετα τώρα αν δεν θέλουν. Άρης είμαστε και φροντίσαμε και για την ασφάλιση τους. Κάναμε κάποιες κινήσεις, άρα δεν είμαστε τόσο άχρηστοι όπως λένε κάποιοι".

"27 και 28 θα διοργανωθεί το τουρνουά στην τιμή του Άγγελου Τσιπούρα, του ποδοσφαιριστή μας. Να το στηρίξει ο κόσμος".

"Όταν είσαι Άρης απαγορεύεται να αδιαφορείς. Δεν μπορεί να είσαι παρατηρητής ακόμα και στα δύσκολα. Από τη νέα χρονιά έχουμε να πούμε πράγματα και μία πρόταση. Ο Άρης πρέπει να έχει θέσεις, προτάσεις και παρουσία. Παίξαμε ένα θεσμό του κυπέλλου γ' εθνικής. Αυτά δεν υπάρχουν πουθενά στον πλανήτη. Η διοργάνωση του Κυπέλλου πρέπει να έχει την Α την Β΄ και την Γ΄Εθνική. Στηρίξτε τα σωματεία. Η καρδιά του ποδοσφαίρου είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News