Ειδήσεις

Έσπαγαν οχήματα και κατέληξαν στα κρατητήρια

Έσπαγαν οχήματα το τελευταίο διάστημα, αλλά τελικά κατέληξαν με χειροπέδες στα κρατητήρια. Η αρχή του τέλους για τη δράση των δύο ανδρών ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης στη Θέρισο στο Ηράκλειο, μετά και το τελευταίο χτύπημα σε όχημα και συγκεκριμένα επί της οδού Λεβήνου.

Όμως για κακή τους τύχη, σε αυτήν την περίπτωση, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου τούς αντιλήφτηκε έγκαιρα. Προσπάθησε να τους σταματήσει και παράλληλα ενημέρωσε το "100" και επιτόπου έσπευσε η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ο 37χρονος και ο 30χρονος έβαλαν στο μάτι το μικρού κυβισμού διθέσιο αυτοκίνητο καθώς στο εσωτερικό του υπήρχε μια μικρή τσάντα αφημένη από τον ιδιόκτητη του. Χωρίς δεύτερη σκέψη έβαλαν μπρος το σύνηθες σχέδιό τους.

Όμως για κακή τους τύχη αυτή τη φορά συνελήφθησαν.

Σιδηροδέσμιοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και εν συνεχεία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Κατά την προανάκριση το κουβάρι όλων των υποθέσεων που φέρονται να εμπλέκονται σιγά-σιγά ξετυλίχθηκε από τους αστυνομικούς.

Όπως πρόεκυψε οι δύο άνδρες δεν ήταν η πρώτη φορά που χτύπησαν όχημα το βράδυ της Τέταρτης. Συνολικά βαρύνονται με 7 υποθέσεις επίθεσης σε σταθμευμένα οχήματα και από τα οποία φέρονται να αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα αξίας, σύμφωνα με τις καταγγελίες των παθόντων, κατά το χρονικό διάστημα από 10.11 έως 10.12.2014 δρώντας από κοινού ή κατά μόνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από τα οχήματα αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ, προκαλώντας φθορές σε αυτά.

Πεδίο δράσης τους, όπως έγινε γνωστό, η Θέρισος αλλά και τα Δειλινά.

Μαρία Μαυρομάτη

Σχόλια