Ειδήσεις

Επιδρομή "ελαφροχέρη" σε καταστήματα

Τα πορτοφόλια των υπαλλήλων γνωστού πολυκαταστήματος στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου έβαλε στο μάτι ελαφροχέρης που πιάστηκε στα πράσα.

Για καλή τους τύχη ο νεαρός αθίγγανος έγινε αντιληπτός, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να γλιστρήσει μέχρι το χώρο των αποδυτηρίων που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι της επιχείρησης, στοχεύοντας προφανώς στα πορτοφόλια τους αλλά και σε άλλα πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα.

Όπως φαίνεται, ο δράστης είχε προλάβει να ανοίξει μια τσάντα και να πάρει από ένα πορτοφόλι 50 ευρώ. Όμως οι υπάλληλοι είδαν τις κινήσεις του από τις κάμερες και τον ακολούθησαν, καθώς δεν πήγε μακριά. Μπήκε σε διπλανό κατάστημα της ίδιας αλυσίδας, με τον ίδιο σκοπό. Όμως με τη συνδρομή των υπαλλήλων φύλαξης ακινητοποιήθηκε μέχρι την άφιξη αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου, που τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο για τη συνέχιση της προανάκρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε γειτονικό κατάστημα σημειώθηκε πανομοιότυπο κρούσμα πριν μερικές ημέρες, γι' αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον ίδιο δράστη.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια