default-image

Σοκ: 12χρονος ζήτησε από 9χρονη να κάνουν ιντερνετικό σεξ

Ελλάδα
Σοκ: 12χρονος ζήτησε από 9χρονη να κάνουν ιντερνετικό σεξ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεπερνά τα όρια και της διεστραμμένης φαντασίας η υπόθεση που εξιχνίασε χθες η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με πρωταγωνιστή ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο προέτρεπε 9χρονη σε διαδικτυακό σεξ!

Η αποκάλυψη προκαλεί ισχυρό σοκ για το μέγεθος της έκθεσης των ανήλικων παιδιών στους διαδικτυακούς κινδύνους, καθώς ακόμη και οι πλέον έμπειροι αξιωματικοί της υπηρεσίας έμειναν αποσβολωμένοι μπροστά στη διαπίστωση, όταν έκαναν έφοδο στο σπίτι της μητέρας του.

Το χρονικό της υπόθεσης πραγματικά δε φαίνεται να έχει προηγούμενο στον ελλαδικό χώρο. Η διερεύνησή της ξεκίνησε μετά από καταγγελία μητέρας, η οποία ανέφερε στην υπηρεσία πως άγνωστοι προσέγγισαν διαδικτυακά την 9χρονη κόρη της. Σε συνομιλία που είχαν, μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο (chat), την προέτρεψαν ούτε λίγο-ούτε πολύ σε διαδικτυακό σεξ (cybersex).

Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε ακαριαία σάρωση για να εντοπιστούν τα ψηφιακά ίχνη του δράστη. Χάρη στη συνεργασία με τις εταιρείες υπηρεσιών διαδικτύου και του μέσου κοινωνικής δικτύωσης μέσω του οποίου έγινε η συνομιλία, προέκυψε ότι η επίμαχη σύνδεση διαδικτύου ανήκει σε μια 42χρονη γυναίκα.

Έφοδος στο σπίτι

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν έφοδο χθες το πρωί στο σπίτι της 42χρονης σε περιοχή της Αττικής. Οι αστυνομικοί αμφέβαλαν εξαρχής ότι η εμφανιζόμενη ως ιδιοκτήτρια ήταν το πρόσωπο που παρενοχλούσε σεξουαλικά το 9χρονο κοριτσάκι. Τόσο η ίδια όμως όσο και οι αξιωματικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση έμειναν εμβρόντητοι όταν κατέληξαν στο συμπέρασμα πως δράστης ήταν ο 12χρονος γιος της, ο οποίος, παρά την ηλικία του, φέρεται να διαχειριζόταν τους επίμαχους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εξοικείωση του ανήλικου παιδιού με το διαδίκτυο είχε φτάσει σε απίστευτο βαθμό, όσο όμως και με τη σεξουαλικότητα. Ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που χρησιμοποιούσε ο ανήλικος θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τις απαραίτητες εξετάσεις. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικου και προσέλκυση ανήλικου για γενετήσιους λόγους, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News