Ειδήσεις

Στο κλίμα των εορτών οι φιλανθρωπικοί σύλλογοι

Στο κλίμα των εορτών έχουν μπει τις τελευταίες ημέρες οι φιλανθρωπικοί σύλλογοι στο Ηράκλειο. Στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ηρακλείου το φιλανθρωπικό παζάρι του Συλλόγου "Καλός Σαμαρείτης", Μεγάλης Βρύσης, αλλά και το παζάρι της Κέντρου Ειδικών Παιδιών "Ζωοδόχος Πηγή" στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης, συγκεντρώνουν χρήματα από πολίτες με σκοπό να ενισχύσουν την κοινωνική τους δράση και πρόσφορα σε μια εποχή που ακόμα και τα απαραίτητα αποτελούν ζητούμενο για εκατοντάδες οικογένειες σε όλη την Κρήτη.

Χειροτεχνίες και παραδοσιακά εδέσματα προς πώληση διαθέτουν μέλη του Συλλόγου "Καλός Σαμαρείτης" Μεγάλης Βρύσης, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά ο Σύλλογος που τα τελευταία χρόνια στηρίζει άπορες οικογενείας σε Ηράκλειο και Μεσαρά. Το παζάρι ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ, ενώ κατά τη διάρκειά του πολίτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν δεκάδες προϊόντα σε ελκυστικές τιμές.

Στην Πλατεία της Αγίας Αικατερίνης στελέχη και εθελοντές του κέντρου Ειδικών Παιδιών "Ζωοδόχος Πηγή" διαθέτουν προϊόντα κατασκευασμένα από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα με σκοπό τη συνέχιση της υποστήριξής τους, αλλά και την προμήθεια απαραίτητων υλικοτεχνικών μέσων

Το παζάρι του Κέντρου "Ζωοδόχος Πηγή" ξεκίνησε στις 2 Δεκεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2014.

Σχόλια