default-image

Ξεκίνησε το κοινωνικό πρόγραμμα το Ρέθυμνο Aegean

Μπάσκετ
Ξεκίνησε το κοινωνικό πρόγραμμα το Ρέθυμνο Aegean

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προαναγγελίες του Ρέθυμνο Aegean όσον αφορά στα κοινωνικά προγράμματα που θα τρέξει τη νέα χρονιά παίρνουν σάρκα και οστά σιγά-σιγά.

Πριν από περίπου ένα μήνα ανακοινώθηκε ο 2ος κύκλος του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «RETHYMNO ASSIST» από τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο, Ηρακλή Μανουκαράκη και χθες μπήκε ο πρώτος… θεμέλιος λίθος για την υλοποίησή του.

Εκτός από το σχολικό πρωτάθλημα που θα διοργανωθεί από το ξεκίνημα του Ιανουαρίου, το ΡΕΘΥΜΝΟ ASSIST θα κατασκευάσει γήπεδα μπάσκετ σε 4 σχολεία για τις προπονήσεις των παιδιών και το ανοικτό δημοτικό γήπεδο στο κέντρο της πόλης όπου θα διεξάγονται οι αγώνες.

Η αρχή έγινε χθες από το 1ο Δημοτικό Σχολείου Ρεθύμνου (Τούρκικο). Πρώτο πλάνο στα σχέδια του προγράμματος, είναι η κατασκευή ενός νέου ανοιχτού δημοτικού γηπέδου μπάσκετ στην αυλή του σχολείου. Το πρωί, συνεργείο έσκαψε σε συγκεκριμένα σημεία για να τοποθετηθούν οι απαραίτητοι στύλοι φωτισμού και οι μπασκέτες. Τις προσεχείς μέρες θα πάρει μορφή το νέο γήπεδο, τοποθετώντας τάπητα στο δάπεδο.

Βάση του χρονοδιαγράμματος επισκευών των γηπέδων θα έχουν επισκευαστεί όλα μέχρι τέλος του Ιανουαρίου, ενώ υποστηρικτής της κατασκευής είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αυτή είναι μία από τις πολλές δράσεις που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια, που σαν στόχο έχουν την άθληση, την σωστή διατροφή, τη δημιουργία, τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη των παιδιών.

Το καινοτόμο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης  σε όλη την Ευρώπη για αθλητική ομάδα, «RETHYMNO ASSIST» , ήδη έχει εντυπωσιάσει με το όραμα, την οργάνωση, την ανταπόκριση των σχολικών κοινοτήτων, και δείχνει ότι μπαίνουν γερές βάσεις για το παρόν και το μέλλον της περιοχής.    

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News